×

Recent Posts

WHO WE ARE -ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ -WELCOME

We are here since 1997 ,with best music and a little talk shows ,welcome to our company ! Ήταν το 1997 όταν το ταξίδι ξεκίνησε…και συνεχίζεται με το ίδιο πλήρωμα και ακόμη πιο πολύ διάθεση για περισσότερα ταξίδια Για εμάς ο κόσμος είναι η μουσική του ,τα νέα του ,το στυλ του ,ο τρόπος που μεταδίδει τα μηνύματα του.. Επιλέγουμε κυριως Ελληνικη μουσική αλλά και ξεχωριστα μεγάλα τραγούδια από όλη τη γη , τραγούδια με στίχο ,καλές ενορχηστρώσεις και ποιοτικές ηχογραφήσεις που έγιναν και είναι επιτυχίες διαχρονικές .Επιτυχίες που έρχονται από περασμένες δεκαετίες και συναντούν τις επιτυχίες του σήμερα που θα ακούμε και θα μεταδίδουμε και τις επόμενες δεκαετίες. Αποφεύγουμε να εγκλωβιστούμε μόνο στην ξένη ή την Ελληνική μουσική δίνοντας έναν απόλυτο χαρακτήρα στο σταθμό και δεν εξαιρούμε κανένα τραγούδι που έχει πραγματικά κάτι να πει..Πολλές και συχνές οι συνεντεύξεις μας με ερμηνευτές και μουσικοί παραγωγοί που ξεχωρίζουν στο χώρο. COSMOS είναι και γυρίζει, όπως οι αναμνήσεις μας ,έτσι και η μουσική για εμάς είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και το κάθε τραγούδι βρίσκει το ταξίδι του. Τα λόγια μας είναι πλούσια αλλά και μετρημένα…αφού τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ,δεν κουράζουμε με σπάταλη φλυαρία και προσέχουμε την ορθή και σωστή αναφορά των ειδήσεών μας-νέων μας. Για εμάς στον ¨κόσμο μας¨ το ραδιόφωνο είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και το διαπιστώνουν καθημερινά νέοι και παλαιότεροι ακροατές μας. Ακροατές που επικοινωνούν μαζί μας από κάθε γωνιά του πλανήτη ,αφού και διαδικτυακά φροντίσαμε να παρέχουμε τον καλύτερο ήχο και με απεριόριστο αριθμό χρηστών .Οι εγκαταστάσεις του Cosmos fm 93 βρίσκονται σε μια από τις 2 κεντρικότερες περιοχές της πόλης των Σερρών και τα παράθυρα μας βλέπουν το δρόμο και την πλατεία Εμπορίου όπου έχουμε το ορμητήριο μας τα τελευταία χρόνια.Εκπέμπουμε με τέλειο στερεοφωνικό ήχο και φυσικά δεν αφήνουμε ποτέ την τεχνολογία να μας προσπεράσει.. Εκπέμπουμε με όση ισχύ χρειάζεται και καλύπτουμε κάθε γωνιά της πόλης με δυνατό σήμα και τις περισσότερες περιοχές του Νομού. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά ακόμη για εμάς ,όμως η καλύτερη διαπίστωση για όλα αυτά θα ήταν να μας ακούσετε. Ακριβώς στους 93 .00 και το ταξίδι συνεχίζεται..

24 ours on air

Για την καλύτερη μετάδοση της εκπομπής μας χρησιμοποιούμε την καλύτερη τεχνολογία σε πομπούς μα και σε εξοπλισμό στο στούντιο. ΟΜΝΙΑ -ORBAN -RODE-NEWMAN For better transmission of our broadcast we use the best technology to transmitters but also in equipment in the studio. OMNIA -ORBAN -RODE-NEWMAN

COMMERCIAL DESIGN

Με πάρα πολύ οικονομικές τιμές και επαγγελματιες εκφωνητές -ηθοποιούς,ηχογραφούμε και προσφέρουμε τα καλύτερα σποτ για τους πελάτες μας.Θεατρικά-παιδικά-τραγουδιστά σποτ είναι στην διάθεσή σας.Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και η παραγωγή του σποτ είναι έτοιμη!With very affordable prices and professional announcers -actors , we record and we offer the best spots for our clients

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η διαφήμιση είναι επένδυση ,στο κοντινό ή το μακρινό σχεδιασμό της επιχείρησής σας και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση και επιλογή ,προγραμματίζοντας την διαφήμισή σας με τέτοιο τρόπο ,ώστε να αποδίδει πραγματικά και γρήγορα.30 χρόνια εμπειρίας είναι αρκετά για να συμβάλλουν σε αυτό.Εμπιστευθείτε μας.Με σποτ έως 30 δεύτερα και έξυπνα κείμενα σε συνεργασία με κορυφαία στούντιο παραγωγής ,ετοιμάζουμε το ιδανικό αποτέλεσμα και σποτ για την επιχείρησή σας.

MARKETING

Για την προβολή της επιχειρησής σας εχουμε πολλούς τρόπους.Μετάδοση σποτ σε οποια χρονικη στιγμή επιθυμείτε,συνδυασμό σποτ με φυλλάδια,μπλουζάκια,σημαίες και ότι άλλο χρειαστείτε. Έχουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα προβολής του καταστήματός σας.

93% ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

  • 93% GR MUSIC
  • 7% BEST SONGS

ΡΑΔΙΟ COSMOS -ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

2500+

ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

50+

ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ κλασσικά ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

13

ΔΩΡΑ ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και δείτε το αποτέλεσμα

TOP